webdevelopment

BROOT maakt websites die zelf het zware werk doen. Onder de motorkap van uw website huist een geavanceerd Content Management Systeem. Dit systeem zorgt er voor dat de inhoud van uw website makkelijk en snel gewijzigd kan worden. Bovendien biedt het de mogelijkheid tot interactie met uw bezoekers. Nieuwsbrief, forum, comments, webshops. Alles wat u kunt bedenken is mogelijk.

BROOT baseert haar producten op Open Source technologie die zichzelf heeft bewezen. Daardoor krijgt U een website die uitvoerig getest, oneindig uit te breiden en makkelijk naar nieuwere versies op te waarderen is. Zo kunt U altijd gebruik maken van de nieuwste webtechnieken. En niet onbelangrijk: U betaalt geen licentiekosten!

BROOT heeft de nodige programmeer know-how in huis om uw Content Management Systeem zo in te richten, aan te passen en uit te breiden dat U precies die functionaliteit geleverd krijgt die uw organisatie nodig heeft.

Alle technologie die wij voor U ontwikkelen wisselen wij, geheel volgens de Open Source filosofie, uit met collega ontwikkelaars. Dat heeft voor U als voordeel dat de ontwikkelkosten een stuk lager liggen. Als een programeur de functionaliteit die u wenst reeds heeft ontwikkeld, gebruiken we die code en hoeven we die alleen nog aan te passen aan uw specifieke sitauatie. Dat scheelt ons een hoop tijd en U een hoop geld.